Gamification i naturen

Kick-off och hållbar utveckling

Vi jobbar med er affärsutveckling genom att ha roligt tillsammans. Samtidigt lär vi oss mer om hållbar utveckling och affärsutveckling som bygger varumärket. Det är nämligen medarbetarna som är den röda tråden från Agenda 2030 till affärsplanen/varumärkesplattformen till hållbarhetsrapporteringen och ett starkt varumärke.

"Som vi älskade dagen, den blev ännu bättre än jag kunnat föreställa mig😊. När kunden blir ens bästa säljare😊" /Maria Winkvist, produkt och utvecklingschef Kontigo Care

Är du intresserad? Skicka en intresseanmälan så berättar vi mer.

Some fields are not valid
Intresseanmälan
Ta ett första steg idag

Gamification där du är pjäsen
Det är inte Fia med knuff, men ibland behöver man en knuff bestående av ny kunskap, inspiration och goda samtal för att ta ett första steg i hållbar utveckling.

Vi har satt upp spelplanen utomhus i skogen eller på en gräsplan. I spelet ställs ni inför olika frågor och dilemman inom hållbar utveckling. Ni får ledtrådar och det är faktiskt tillåtet att fuska genom att googla.

Skattjakt med sikte på företagets vision
Vi använder skattjakten som metafor för hur ni tillsammans jobbar med er affärsutveckling i företaget och väver in de globala målen och hållbar utveckling i er affärsplan.

Samarbetsövningar i hållbar affärsutveckling
Att ha ett gott samarbete är a och o för att skapa ett framgångsrikt företag. Vad betyder det att ha en gemensam vision kopplad till de globala målen och hur använder ni era värderingar som bas för samarbetet.

Hållbarhets SWOT: Ligger ni i framkant eller lite efter
Vi börjar med en omvärldsanalys genom att utgå från den planet vi lever på med de gränser vi behöver befinna oss inom, enligt Rockströms planetära gränser. Vi lägger till mänskliga rättigheter och arbetsvillkor samt Agenda 2030. Sedan undersöker vi vilka hot och möjligheter ert företag står inför samt vilka styrkor och svagheter ni har. Ett enkelt sätt att snabbt undersöka om ni ligger i framkant eller lite efter och vilka strategiska åtgärder ni kan vidta för att bygga ett framgångsrikt företag.

Vi kan inte förändra hela världen på en gång, men vi kan ta ett första enkelt steg tillsammans genom att lära oss mer om hållbar utveckling.
Tillsammans med Aktivt Uteliv och Snowflake Education har vi skapat enkla aw och frukostar till kick-offer, du kan välja mellan enklare poddpromenader med runda-träd-samtal till mer avancerade event som gamification i skogen. Alla övningar syftar till att inspirera er till att vilja veta mer om hållbar utveckling och ta nästa steg i er affärsutveckling.

Kontakta oss på PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnBpYUA1dnRpbGw1cC5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5waWFANXZ0aWxsNXAuc2U8L2E+.