Vad är nyttan med att bygga ett starkt varumärke?

Beställ boken idag och få ett kostnadsfritt första zoommöte med en certifierad 5Vtill5P-ledare!

Ett starkt varumärke visar vad företaget står för och vad omvärlden kan förvänta sig.
Ett starkt varumärke skapar tillit, trygghet och lojalitet och gör att du blir vald före dina konkurrenter. Ett starkt varumärke minskar marknadsföringskostnader och gör att du kan ta ut ett högre pris.

När kunderna litar på ditt varumärke blir de trogna kunder.
Trogna kunder köper bara från dig, kan betala mer om du höjer priset och rekommenderar dig till andra.

Ett starkt varumärke bygger och stärker företagskulturen.
Det blir lättare att rekrytera rätt och du behåller kompetenta medarbetare längre.
Medarbetarna känner stolthet och engagemang. När de trivs minska sjukfrånvaron.

Ett starkt varumärke minskar kostnader, ökar intäkter och stolthet vilket gör medarbetare och kunder till företagets bästa säljare.

Människor röstar med hjärtat och väljer de företag som bryr sig på riktigt.  Med den här handboken som inspiration och guide bygger du steg för steg företagets goda varumärke som skapar tillit, trygghet och lojalitet och gör att du blir vald före dina konkurrenter. Pia Anderson beskriver i boken tydligt och enkelt hur du och dina medarbetare kan arbeta med varumärkes- och affärsutveckling, hållbarhet och digitalisering i en och samma process.

Varför ska jag välja just 5Vtill5P?

"Idag krävs det mer för att skapa lojalitet, tillit och stolthet. Ett företag som inte arbetar hållbart, har snart ingen plats på marknaden. Med modellen 5Vtill5P integrerar du även hållbarhetsarbetet i din affärsplan redan i företagets vision. Förutom att hitta din USP och ESP, tar du också en unik position (SSP, Sustainable Selling Point) som visar hur företaget arbetar medvetet för att bidra till de globala hållbarhetsmålen." säger Pia Anderson grundare av 5Vtill5P och författare till boken Bygg det goda varumärket.

Vad händer nu?

Mia Ulin, certifierad 5Vtill5P-ledare, kommer att kontakta dig via mail och föreslå en tid då ni kan ta ett första kostnadsfritt digitalt möte. Vid mötet får du berätta om vilka utmaningar du står i just nu med företaget, och vilka vägar det finns framåt. Mia är inspiratör, kommunikatör, skribent och affärsutvecklare med en passion för företagande, upplevelser och besöksnäring. Hon har en lång erfarenhet och stor kunskap om kommunikation, koncept- idé- och affärsutveckling. Mia 070 390 79 89 ellerPGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOm1pYUA1dnRpbGw1cC5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz4gbWlhQDV2dGlsbDVwLnNlPC9hPg==