Hållbarhet är viktigt, men först.....

Nya kunder, nya produkter och tjänster, nya medarbetare, men tänk om ni kan slå två flugor i en smäll, tänk om det är mer lönsamt att integrera hållbarhet in i lösningen direkt.

Ni står inför många utmaningar och möjligheter till tillväxt, och tänker att ni behöver ta en sak i taget! Men är det verkligen rätt tänkt?

Vågar du utmana dina gamla marknadsekonomiska sanningar i ett förutsättningslöst möte med mig?

Vi är vana att tänka i stuprör och se på marknadsföring/försäljning som ett stuprör, produktutveckling som ett annat, personalfrågor hör hemma på HR, prisstrategier behandlas utifrån ekonomiska kalkyler och platsen, både den digitala och fysiska, är ett femte stuprör. Känner du igen dig i det? Men världen är holistisk och allt hänger ihop, alla era kontaktytor med kund bygger er framgång som företag.

Men tänk om det även är mer lönsamt att integrera hållbarhet in i er verksamhet nu på en gång, från början och inte sen!

Behöver du någon att bolla detta med? Vill du veta hur ni kan uppfinna hjulet en gång istället för tio? Boka ett helt förutsättningslöst, kostnadsfritt zoommöte med mig.

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnBpYUA1dnRpbGw1cC5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5NYWlsYSBtaWc8L2E+

Eller vill du hellre läsa på lite först

Till Piapodden

I Piapodden berättar jag om hur du kan ta några första enkla steg för att integrera hållbarhet in i din affär och på det viset öka lönsamheten. Du hittar den på alla Poddplattformar. Googla på Piapodden eller tryck på länken nedan.

En workshopsbok i tio steg

I den här boken får du alla tio stegen i modellen 5Vtill5P. Du får veta hur du hittar helt nya konkurrensfördelar då du integrerar hållbarhet in i din affär från vision till handlingsplan.

Boken finns även som ljudbok i en kortfattad version på Storytel, Bookbeat, Nextory.

En kort digital utbildning

Korta föreläsningar tar dig steg för steg från Agenda 2030 till företagets vision i en workshop, du får även veta hur du kan integrera hållbarhet in i din affär.
Ta  ett steg i taget i en inspirerande digital workshop om ca 90 minuter.

"Pia har med modellen 5Vtill5P hjälpt oss att lyfta blicken och hitta vägen genom bruset, en resa som håller över tid. Med sitt stora engagemang, utstrålning och kompetens har hon väglett oss i ledningsgruppen och hela teamet att hitta en gemenskap på vägen mot en godare framtid.”

Cajsa Johansson
VD och grundare av Cajsa's Kök

"5Vtill5P är en tydlig, konkret modell som har varit lätt att förstå och ta till sig. Med känsla och närvaro har Pia lett oss genom arbetet. Hon har en bra kontakt med gruppen och har stannat upp och backat, för att säkerställa att alla är med på tåget och det har varit viktigt."

Sara Jansson ,
VD ProHelia Företagshälsa