Ladda ned Mindmap 360°


Ladda hem Mindmap 360°: Vi tänker större tillsammans
När du laddat ned Mindmap 360° så kommer du få ytterligare några mail där jag delar med mig av tips och råd kring modellen 5Vtill5P. Det vore roligt om du hör av dig och berättar hur du använder Mindmap 360°.
Jag kommer även att bjuda in dig till webinars och workshops med syfte att, på tvärs genom kunskapsområden och branscher, dela goda idéer företagsledare emellan.

Vi hörs snart igen!

Vad är Mindmap 360°

Vill du få en överblick och snabbt sortera mellan vad du behöver bromsa, vad du kan släppa taget om och var du hittar nya affärsmöjligheter?

Många företagsledare har idag ett behov av att kunna presentera de åtgärder man vidtagit på ett strukturerat sätt, som visar hur man säkerställt företagets ekonomi och hur man steg för steg utvecklat företaget i takt med att förutsättningarna förändrats under Corona.

Man har även ett behov av att kunna visa hur man nu tar nästa steg i företagets utveckling genom att ta höjd för både coronakrisen, den ekonomiska krisen och klimatkrisen.

Mindmap 360° hjälper dig att sortera det ni redan gjort på ett strukturerat sätt, den hjälper er även att undersöka om ni hittar nya affärsmöjligheter under coronakrisen samt visar hur ni kan ta höjd för att gå ut ur krisen med en starkare position på marknaden än vad ni hade innan.